In Memoriam…


Calua von Rouach

• 20-08-1997 – † 09-04-2011

Calua, de allerliefste vriend van Thijs hebben we op 9 april moeten laten inslapen, ze was helemaal opgeleefd, 13 jaar en 8 maanden geworden. Calua was een fantastische hond, helaas had ze heel veel lichamelijke gebreken, maar geestelijk was ze oersterk! En zo zie je maar weer…krakende wagens…
Dag lieve lieve Calua, het ga je goed, we zullen je missen…x

 

 

Andor vom Erpenstein “Andy”

• 18-08-2007 – † 05-05-2010

Andy hebben we op de leeftijd van 6 maanden als herplaatser gekregen. Het was de bedoeling dat het Richards nieuwe sporttalent zou worden. Talent had hij zeker, een super hond voor de sport, zolang het allemaal ging zoals dat Andy wilde.

Andy was een echte Rottweiler met een eigen wil en liet zich de les door niets en niemand lezen, hij had het hart van een Leeuw, een hond die je niet zomaar vind. Een leeuw die helaas niet te temmen bleek. Met ontzettend veel pijn in ons hart hebben we Andy in laten slapen.

 

Diesel van ’t Corik

• 05-08-2000 – † 05-02-2010

Diesel is op 5 februari 2010 gestorven. Hij had een zeer kwaadaardige tumor in zijn bek, welke zich in een noodtempo wist te verspreiden, gehemelte, neusholte. Het was een zeer agressieve, oncontroleerbare tumor, iets wat totaal niet pastte in onze, tot op zijn sterfdag nog steeds vitale, trouwe en lieve Diesel.

Wij zullen hem vreselijk missen, en vergeten nooit….het ga je goed lieve vriend…….we’ll meet again!

Reacties gesloten